Usile de garaj sun tot mai importante in arhitectura moderna. Pentru a satisface toate preferintele si necesitatile, UsiGaraj.com.ro va ofera porti sectionale si porti tip rulou de dimensiuni si culori diferite.

Usile de garaj sectionale sunt alcatuite din sectiuni orizontale, ce culiseaza in profilele de ghidare. Un model special de usa de garaj sectionala este usa de garaj cu inchidere intr-o parte, care permite deschiderea doar partiala a garajului.

Usile de garaj de tip rulou sunt din ce in ce mai populare. Acest model de usa de garaj a fost proiectat si construit in asa fel incat sa ocupe o suprafata cat mai mica in interiorul garajului. Usile de garaj de tip rulou se actioneaza electric si pot fi construite in versiuni diferite – cu sau fara boxa rulou.

Usile pentru garaje se pot producet in dimensiuni normale sau atipice. Componentele usilor de garaj sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce garanteaza o functionare indelungata in cadrul garajului Dumneavoastra.